Team Lyx består af ca. 30 engagerede unge mennesker som primært er bosat på Sjælland. Her kan du læse lidt om alle os der er med i teamet lige nu. Hvis du er mere interesseret i at vide, hvem der er/var i teamet et bestemt år, kan du vælge et kursusår her til højre.


Alberte Thegler

Jeg har været spejder i Bagsværd gruppe siden jeg var 7 år gammel og har haft rigtig mange gode og sjove år som spejder dér. Jeg har altid været vild med det sammenhold der er indenfor spejderbevægelsen og man udfordrer sig selv på mange forskellige måder og får mange nye venskaber i hele landet. Jeg husker tydeligt hvor grænseoverskridende det var at tage afsted på PLan og ikke kende nogen overhoved. Men efter en uge kom jeg altid hjem med de vildeste oplevelser og en masse nye venner. Jeg glæder mig helt vildt meget til at give de oplevelser videre og være med til at gøre PLan Lyx til det fedeste kursus!

Atanasio Vidal Andersen

Jeg er friluftsvejleder og arbejder til daglig freelance med mennesker i alle aldre og i forskellige rammer. En af mine fedeste spejderoplevelser var, da jeg var en måned i Stavanger for at afvikle den norske landslejr. Jeg er altid super spændt på at møde nye, friske spejdere og se hvad I har at byde med!

August Kviesgaard Simonsen

Jeg har været spejder siden 2001 i Lersøpark spejderne (som dengang hed Vikingerne). De sidste fire år har jeg været en anelse inaktiv pga. arbejde i militæret i henholdsvis Rønne og Skive. Jeg har lavet PUF to gange og er meget spændt på at lave PLan til efteråret!

Carsten Grønhøj

For mig er spejder mange ting, men måske mest af alt handler det om udvikling: Siden jeg startede som mini i 1998, har jeg lært så utroligt meget ved at være spejder; spejder hjalp mig med at finde mine styrker og mine svagheder, og gav mig redskaberne til at bruge dem begge i den måde jeg tænker, føler og løser udfordringer på. Et af de mange ting der rykkede mig var da jeg tog på Plan 2 for mange år siden: dér lærte jeg utroligt meget om at løse opgaver i fællesskab, at arbejde sammen med vildt fremmede mennesker, at være en for alvor god kammerat, og måske vigtigst af alt: At en fremmed spejder er en ven du ikke har mødt endnu. Jeg håber, du får en lige så god oplevelse, når du tager på Plan med os - jeg har i hvert fald tænkt mig at gøre alt for at det bliver muligt for dig.

Dennis Lundsteen Johannessen

Jeg har igennem de sidste 5 år været engageret spejder og spejderleder. Det sidste års tid, har jeg fokuseret meget på at være vejleder, både igennem PUF 2013 og SPARK. Jeg glæder mig særligt til at afprøve kræfter med PUF 2014, da jeg på den måde kan bruge mine erfaringer fra sidste år, samt tilegne mig nogle nye.

Emil Sauer Lynge

Jeg startede som 2. års junior i 1999 og begyndte 6 år senere på lederstien som henholdsvis tropsassistent og minileder. Jeg ser i stor stil frem til at give mine mange års erfaring videre i forbindelse med PLan Lyx. Jeg har et stort ønske om at PLan Lyx skal bære præg af et gennemarbejdet undervisningsforløb fra start til slut. Det er vigtig for mig, at vi i teamet arbejder med formål for de aktiviteter vi planlægger for jer spejdere, det skal være sjov OG lærerigt på én gang.

Emil Schou Martiny

Jeg startede til spejder da jeg var en lille mikro engang for 15 år siden. Jeg startede i en lille gruppe i Århus, hvor jeg var i 12 år indtil jeg flyttede til København. Jeg synes det fedeste ved spejder er alle de rare mennesker man møder, og jeg har i dag spejder venner i hele verden, både USA, Afrika og Australien. Min fedeste spejderoplevelse var da jeg var en måned i Kenya hvor jeg så hvordan man var spejder der.

Frederik "Tavi" Thurøe

Alien eller spejder? Det vil tiden vise, men der går rygter om at Tavi glæder sig til at være med på årets kursus!

Gudrun Wodschow

Da jeg til daglig koncentrerer mig om udvikling af seniorgrenen, er det dejligt at få lov at være med i et planteam. Her kan man virkelig få lov at tosse rundt med kursisterne og nyde det dejlige efterårsvejr i en uge! Dette kursus bliver mit 6. med team lyx, og jeg har fået den bedste rolle i år: madansvarlig! Jeg glæder mig til at bage boller og kage og laver masser af lækker med til jer!

Gyda Nybo Breum

Som spejder siden 1997 har jeg prøvet lidt af hvert inden for spejderverdenen! Lokalt er jeg engageret hos Kong Svend-spejderne i Smørum. Jeg har deltaget på mange svedige spejderkurser og har siden min deltagelse i et PLan3-kursus i 2006 vidst, at jeg en dag også ville lave kursus. Da chancen i 2012 kom, for at starte et nyt team op, greb jeg chancen – nu glæder jeg mig for vildt til at møde jer juniorspejdere, for vi har forberedt det for vildeste kursus for jer!

Hilde Nybo Breum

Jeg har været spejder i Kong Svend gruppe i Smørum siden jeg var 7 år. I mange år har jeg været tropsleder og klanspejder, men har i år valgt at fokusere 100 procent på PLAN. Spejder giver mig et kick og et input i hverdagen, som jeg ikke kan undvære! Mit yndlingsarrangement er Mølleåsejladsen, hvor man skal sejle 7 km ned af Mølleåen i en hjemmebygget båd.

Ida "Bitten" Echstrøm

Alien eller spejder? Det vil tiden vise, men der går rygter om at Bitten glæder sig til at være med på årets kursus!

Ida Arent Kirknel

Jeg har det mega lågsus og er helt vild med at køre i vandrutchebane! Jeg glæder mig til at møde nogle seje spejdere i Uge 42 :)

Ida Vraa-Jensen

Jeg blev hevet med til spejder for første gang i efteråret 2007, og startede dermed som tropsspejder i pigespejdergruppen Ordrup. Her har jeg været aktiv spejder lige siden – med undtagelse af samlet lidt over et halvt år, som jeg tilbragte dels i Kina og Vietnam, dels på højskole i den dejlige, lille, jyske by Ry. Spejder har for mig bl.a. betydet mødet med en masse hyggelige mennesker, at jeg har fundet ud af, hvor sjovt det nogen gange kan være at gå baglæns, bare fordi man kan, og så må sætte sit mærke på en ny måde, og at lugten af et lejrbål er blevet en af mine yndlingslugte. Jeg har været med som vejleder på PUF i 2014 og 2015 og glæder mig til nu også at dele PLan med jer og mine medvejledere.

Jacqueline "Stampe" Reidar Andersen

Jeg har været spejder siden jeg var 6 år gammel og er nu endt med at være Tropsleder hos lersøparkspejderne, til trods for at jeg som yngre sagde at leder skulle jeg aldrig være 😉 Det fedeste for mig ved at være spejder og leder er at kunne udfordre spejder på de skøreste og fedeste måder og sætte alting på spidsen bare for at se de klare sig igennem og bliver 10 cm Højer på den anden side. 🙂

Jakob Meldgaard

Jeg laver den lækreste mad til årets PUF-kursus! Og så sørger jeg for at der altid er kaffe på kanden til resten i teamet :)

Jakob Nørregaard Larsen

Jeg har det mega lågsus og er helt vild med at køre i parisehjul! Jeg glæder mig til at møde nogle seje spejdere i Uge 42 :)

Johanne Falk

Jeg blev spejder som 7-årig, først i Søndermark Gruppe og siden i Bellahøj 21st Barking. For tiden er jeg hovedsageligt engageret i seniorarbejde, både i min egen gruppe og i divisionen. Min vildeste spejdertur var verdensjamboreen 2015 i Japan: det var varmt (!), kæmpestort og utroligt at se så mange spejdere fra hele verden samlet ét sted! Spejder kan give de mest fantastiske oplevelser, og det kommende kursus bliver helt sikkert én af dem. Jeg glæder mig!

Jonas Vergo

Jeg glæder mig for vildt til at lave PLan i 2018!

Josefine Vilsbøll (Felix)

Som spejder gennem 12 år, har jeg deltaget på diverse spejderaktiviteter og har altid elsket det. Til daglig er jeg klanspejder i Lersøparkspejderne og tidligere klanleder. Hvis jeg var en Gud, ville jeg være Hebe, ungdommens Gud, fordi jeg synes aldrig, man er for gammel til at have det sjovt.

Julie Brummerstedt Lemb

Jeg har det mega lågsus og er helt vild med at køre i radiobil! Jeg glæder mig til at møde nogle seje spejdere i Uge 42 :)

Julie Rose Elgaard Gudmander

Jeg er født i 1992 og har været spejder hele mit liv. Jeg startede som lederbarn indtil jeg blev gammel nok til at starte “rigtigt” til spejder som mikro. Nu er jeg klanleder for klanen i Ulf Jarl Gruppe i Brøndby. Jeg synes spejderkurserne i Det Danske Spejderkorps er så fantastiske, sjove, udfordrende og udviklende, at jeg hvert år siden jeg blev gammel nok til at tage på mit første efterårskursus i 2005, har brugt mine efterårsferier på at være på de fedeste spejderkurser. I sommeren 2012 startede jeg på uddannelsen til ergoterapeut, hvilket jeg er rigtig glad for. Desværre har jeg ikke ferie i uge 42, men til gengæld har jeg fået chancen for at give jer den bedste start på kursusræset, og en af de mange fuldstændigt fantastiske oplevelser I vil opleve som spejdere i DDS! Jeg glæder mig rigtig meget til at møde jer og give jer én på opleveren på jeres første spejderkursus, som forhåbentlig giver blod på tanden til det næste!

Katinka "Fnug" Emilie Puls

Jeg startede til spejder da jeg var 11 år gammel i en lille gruppe der hedder 3. Absalon i København. Efter nogle år skiftede jeg til en anden gruppe i divisionen, der hedder Lersøparkspejderne, hvor jeg har været spejder siden. Jeg har været juniorleder i 5 år, og nu er jeg minileder for 20 søde unger. Så det bliver godt at arbejde med 'de store' på kurset i stedet. Jeg har været på en masse kurser selv, både på PLan og SPARK, og jeg glæder mig til at give alle de fede oplevelser videre på PUF.

Kristoffer Vandrup Sigsgaard

Jeg har været spejder i over 10 år og er til daglig i Kgs. Lyngby gruppe. Her er jeg klanleder og sidder i bestyrelsen. Jeg har også haft erfaringer som juniorhjælper i nogle år. Min spejder tid har budt på mange spændende oplevelser både i Danmark og internationalt. Har med DDS været på en del leder-kurser så som plan, og jeg har altid tænkt, at det en dag skulle være mig, der var med i planlægningstemaet. Nu glæder jeg mig til at møde jer og give jer et godt kursus med en masse fede spejderoplevelser.

Lasse Strunge

Jeg har det mega lågsus og er helt vild med at køre i rutchebane! Jeg glæder mig til at møde nogle seje spejdere i Uge 42 :)

Louis Jørgensen

Jeg har det mega lågsus og er helt vild med at køre i karussel! Jeg glæder mig til at møde nogle seje spejdere i Uge 42 :)

Maria Noppenau

Heij :) Jeg har været spejder i så mange år, at jeg ikke længere kan tælle det. Jeg elsker at være spejder, fordi der er så mange fantastiske mennesker, der er spejdere, og fordi man får så mange super nice oplevelser og bliver dygtig til en masse vigtige ting: spise skumfiduser, hygge i soveposer, gå op ad bakke, tage regntøj på lynhurtigt… Jeg er vild med at tage på eventyr i naturen – både den danske og i udlandet, hvis jeg er så heldig at få chancen for det. Lige nu er jeg klanspejder i Harald Blåtand Klan i Smørum, der er rigtig dygtige til at klæde sig ud og have det sjovt. Og så laver jeg PUF og PLAN til JER! Over and out!

Maria Suhr Gimlinge

Jeg har været spejder i godt 16 år, og startede som en glad lille mikrospejder i 1. Bispebjerg Trop i København. Interessen har holdt ved, og i dag er jeg både aktiv som klanspejder og minileder i Bellahøj 21st Barking. Jeg har selv været på både Plan 1, 2, 3, og Spark, og glæder mig sådan til kunne give igen af alt det jeg har lært gennem mine mange spejder år. Det bliver så spændende at se hvem i alle er, og jeg er ikke i tvivl om, at vi nok skal få nogle skønne dage med masser af fede oplevelser og nye gode venner.

Martin Bing Madsen

Jeg glæder mig for vildt til at lave PUF 2016!

Mathias Madsen

Jeg startede mit spejderliv i 1995 i en jysk spejdergruppe, hvor jeg fik en masse fantastiske oplevelser og færdigheder. Jeg er siden flyttet til Storkøbenhavn, og bruger nu rigtig meget af min fritid på at lave fedt spejderarbejde for andre. Jeg var med til at starte Team Lyx op fra bunden, og har med glæde set hvordan teamet er vokset og kurserne blevet endnu bedre. Jeg brænder for at udvikle og inspirere andre, så jeg håber at se en masse seje kursister til det næste Lyx-kursus!

Matias Stannum

Matias, oftest kaldet Stannum. Jeg synes det er mega fedt at lave kursus. Jeg har mange sjove og gode ideer, som jeg sørger for at I kommer til at opleve på kurset, bare vent og se... Jeg kan nemt genkendes på mit store rødkrøllede hår og skæg (og røde kinder). De andre siger nogle gange at jeg ligner lidt en viking. Det er der vist noget om. Jeg synes at det er sjovt at planlægge og afholde spejderarrangementer. Derfor er jeg også aktivt medlem på spejdercentret Egemosen, hvor jeg er med til at drive spejdercenterets arrangementer og vedligeholdelse.

Mie Høst Haugaard

Siden min spejderstart i 1996 har jeg fået samlet en del spejdererfaring som jeg nu har med i rygsækken. De første 14 år af min spejdertid er blevet brugt i Klintekongen gruppe, hvor jeg var juniorleder i 5 år. Jeg bruger nu tiden på at være tropsleder i Bellahøj 21st Barking og sørger derudover for at spejdere får mulighed for en masse internationale oplevelse. Jeg har de sidste mange år lavet kurser i DDS herunder både PLan og PUF. Jeg glæder mig til og være med til at lave PUF Lyx igen i år, samt at få muligheden for at introducere jer spejdere for den samme store glæde, jeg selv har oplevet ved DDS’ ungdomskurser. For mig er fællesskab vigtigt og lige netop følelsen af at være en del af fællesskabet, er en af de ting jeg vil sørge for at du som kursist på PUF Lyx kommer hjem med.

Mikkel Balslev

Jeg er en spejder fra Bellahøj, hvor jeg hjælper til i juniorgrenen. Nu er jeg så også hoppet med på at lave ungdomskurser. Jeg var med til at afholde kurset sidste år og vil arbejde for at kurset bliver lige så godt i år, hvis ikke endnu bedre! Jeg lægger mine kræfter særligt inden for teater og grafik, men vil også være der som vejleder for kursisterne.

Morten Hatting Voltelen

Har været spejder næsten hele mit liv (siden 1999), og indtil fornylig brugt al min tid på det, men desværre er “den normale” verden begyndt at kalde. Det betyder at jeg nu kun er Juniorleder, men har siden 2008 og indtil 2013 været leder for først minier og siden også tropsspejdere. Ved siden af er jeg aktiv klanspejder og i bestyrelsen, alt sammen i Bellahøj 21st Barking. Jeg har også været med til at lave både PUF og PLan de seneste år. På kurset vil I helt sikkert møde mig og mit kamera, og jeg glæder mig til at møde jer.

Nanna Lykkegaard

Jeg har været spejder hos De Grønne Pigespejdere i ca 17 år. Jeg har altid været glad for spejderlivet, og alt hvad det indebærer. Jeg har nu fået chancen for at være med til at lave kursus, og det glæder jeg mig rigtig meget til.

Nikolaj Kaas

Per Engelund

Jeg holder normalt til i det mørke Jylland, men bevæger mig engang imellem væk for at vejlede og udvikle spejdere rundt omkring i landet. Jeg har selv været på mange kurser, men er nu gået over til at lave den selv. Jeg er en samurai i et køkken og sørger for at bage boller og lave en masse lækker mad til jer i løbet af ugen!

Simon Sundgaard

Jeg så lyset og blev spejder som 9-årig. Jeg var en lille og nuttet KFUM-spejder i en god del år, blev tropsspejder, patruljeleder og grenleder. Hurtigt blev jeg alderen til en god gang seniorarbejde, som jeg fandt hos Klan <3 (“Klan Mindre end tre”) i DDS. Tjuhey, så var jeg både KFUM’er og DDS’er - og sikker en fest det har været! Nu har jeg været KSL et par gange for verdens sejeste team, kursus og spejdere! Jeg glæder mig så meget til at lave et fantastisk kursus!

Sofie Nielsen

Mit spejderliv startede som 7-årig i den grønne spejdergruppe Slotsgruppen. Her hænger jeg stadigvæk ud og er både junior- og tropsleder! Dette kursus vil være mit først i stab, så jeg glæder mig mega meget til at møde jer! Jeg har deltaget både i grønne og blå spejderkurser, og glæder mig helt sindssygt til at være med til at give jer en på opleveren!

Steffen Andreasen

Jeg laver den lækreste mad til årets PUF-kursus!

Thomas Sterndorff

Jeg har det mega lågsus og er helt vild med at køre i te-kopper! Jeg glæder mig til at møde nogle seje spejdere i Uge 42 :)